Caruciorul 3 in 1 versus caruciorul multifunctional

Cand vine vorba de plimbare, nu numai noi, parintii ar trebui sa profitam de vremea placuta, ci si bebelusii nostri care poate au parte de primele lor plimbari in aer liber.

In acest sens este de preferat sa avem un carucior la indemana pentru a ne simti cat mai bine atat copilul cat si noi.

Astfel ca alegerea unui carucior poate deveni putin dificila cand avem de cautat un model anume care sa ofere siguranta si confort copilului, sa aiba accesorii la indemana si sa mai aiba si un material placut la atingere.

De aceea, in incercarea de a usura cautarile, va propun doua modele intre care mi s-au parut cele mai potrivite pentru nevoile mamicilor si taticilor.

Caruciorul 3 in 1 este ceea ce spune ca este: un carucior cu trei componente strategice (varianta sport, landou si scoica).

Acesta nu numai ca indeplineste toate conditiile  de confort si siguranta ci vine si cu o solutie comoda pentru plimbarile cu masina.

Primul mod in care poate fi folosit caruciorul acesta este cel cu landou in care bebelusul, in primele luni de viata, se poate odihni confortabil pe baza perfect orizontala.

In varianta sport, al doilea mod de utilizare a caruciorului, copilul poate dormi sau poate sa se bucure de privelistea din jurul lui datorita posibilitatii de reglare.

Ultimul mod de utilizare este cel de scaun auto ce se poate monta cu usurinta pe bancheta din spate a autoturismelor avand un sistem de centuri ce ofera siguranta copilului si liniste parintilor.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.