Cele mai noi modele de haine pentru alaptat

Cele mai asteptate momente din viata unei femei sunt casatoria, nasterea si alaptarea. Cu toate stim conversatia non-verbala pe care o avem cu copilul nostru si starea de bine pe care o simtim in momentul alaptarii, acestea sunt momente de neuitat. Suntem femei mature, cu bune cunostinte despre “ cum sa ai grija de un nou nascut ” si cunoastem importanta laptelui matern pentru bebelusii nostri, dar ce facem cand suntem nevoite sa alaptam intr-un spatiu public?

Acesta este unul dintre momentele in care sunt esentiale haine de alaptare care contin buzunare laterale, fante largi  sau decolteuri usor de folosit, facilitandu-ne astfel treaba.

De asemenea, este foarte important sa purtam haine lejere, comode si de calitate pentru a ne simti intotdeauna bine alaturi de prichindelul nostru si pentru a-i acorda toata atentia pe care acesta o merita.

De ce este esential? Pentru ca in momentul in care ne simtim bine ne putem concentra asupra bebelusului si ne putem bucura de zambetul lui dulce si minunat.

In momentul in care dorim sa ne alegem o haina de alaptat trebuie sa stim masura care ni se potriveste, in cazul in care nu suntem sigure putem consulta tabelul de masura pe care il gasim pe pagina fiecarui articol vestimentar sau ne putem consulta cu personalul magazinului pentru a ne ghida catre marimea potrivita.

De asemenea, inainte de cumparare, pe langa alegerea marimii potrivite, trebuie sa cunoastem materialul din care este confectionata haina.

Ca niste consumatori avizati ce suntem, stim foarte bine ca bumbacul a fost dintotdeauna materialul recomandat pentru confectionarea hainelor, mai ales pentru cele de copii, deoarece se caracterizeaza prin rezistenta, durabilitate si absortie.

Pe site-ul nostru veti gasi o gama larga de bluze, tricouri si rochii subtiri, vaporoase si cu o calitate ridicata, special create pentru nevoile dumneavoastra pe timpul verii.
Astfel, veti putea petrece momente placute si memorabile alaturi de copil in parc, in restaurant, la petreceri etc.

De asemenea, avem si honorace speciale pentru acest eveniment, confectionate din 100% polar, dar si rochii care sunt perfecte pentru anotimpul racoros, reusind astfel sa alaptam fara sa ne dezbracam la piele.

Datorita varietatii produselor, a calitatii ridicate, cat si a designului spectaculos al produselor, acestea pot fi purtate oriunde fara a fi etichetate drept haine de alaptat.

Asadar, putem imbraca haine de alaptat cand ne ducem la film, la restaurant, la o petrecere privata, in parc etc reusind astfel sa combinam si sa impacam placutul cu utilul. Astfel, o rochie de alaptat poate fi cu usurinta confundata cu o rochie pentru un anume eveniment, iar dumneavoastra va puteti bucura atat de aspectul fizic impecabil, cat si de siguranta ca cel mic va fi hranit la timp si cum trebuie.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.