Patuturile pliabile – ideale acasa si nu numai

Din momentul in care aflam ca vom fi parinti ne imaginam cum vor arata urmatorii ani alaturi de cel mic si ne facem planuri pentru a-i oferi o viata placuta si linistita.

Odata cu nasterea, si noi ne schimbam, devenim mai responsabili, mai grijulii si mult mai sensibili.

Ne dorim sa-i oferim copilului tot ceea ce isi doreste, sa-i crestem cu capul pe umeri si sa-i avem mereu aproape.

In primele luni de viata, cel mic este mai sensibil de aceea se recomanda sa doarma in aceeasi incapere cu parintii sau macar cu unul dintre ei. Pentru aceste evenimente deosebite, exista patuturi special construite pentru a va tine copilul aproape.

Este vorba despre patuturile pliabile care sunt ideale pentru  dormitoare micute, cand dorim sa plecam in diverse calatorii impreuna cu copilasul, cand dormim la rude sau prieteni, cand simtim nevoia sa lasam spatiu in camera pentru a le oferi copiilor mai multa desfasurare in jocuri sau, pur si simlu, pentru orice situatie neprevazuta.

In prezent, exista o mare varietate de patuturi pliabile de forme si marimi diferite care va ofera posibilitatea de a gasi ceea ce doriti.

Sunt confectionate din material de calitate, culorile sunt deschise si atragatoare, rotile au frane si prezinta buzunare laterale pentru accesorii .

Acestea sunt usor de montat si de impachetat, datorita greutatii reduse sunt usor de mutat si de transportat, sunt comode si sigure, sunt ideale pentru orice situatie, iar atat copilul, cat si parintele, vor fi relaxati si linistiti.

Copilul trebuie sa se simta intotdeauna bine, indiferent de locatia in care se afla, de aceea sunt necesare astfel de patuturi.

In plus, noi, parintii, vom fi mult mai linistiti stiind ca cel mic, pe langa faptul ca se afla sub ocrotirea noastra, se afla si intr-un mediu cunoscut si placut.

Este vital sa-i oferim confort si siguranta pentru a se odihni sanatos si pentru a se dezvolta corespunzator.

De asemenea, copilasii sunt la varsta in care descopera lumea si sunt foarte curiosi, de aceea va recomandam patuturile pliabile cu animalute la care se pot atasa diverse accesorii.

Aceasta este o metoda foarte buna de a-i ajuta sa invete mai usor lumea care ii inconjoara si de a se familiariza cu ea.

Datorita gamei largi de produse pe care o puteti gasi pe site-ul nostru, veti putea alege modele cu design atragator pentru cel mic precum cele cu animale:  ursi, pisicute, zebre, lei, pesti etc., design care ii va captiva atentia si il va tine ocupati o lunga perioada de timp.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.