Salteaua potrivita pentru somnul odihnitor al copilului tau

A dormi este fundamental pentru fiecare dintre noi, indiferent de varsta pe care o avem.

In cazul copiilor, un somn bun ii va ajuta sa recupereze o mare cantitate din energia pe care au eliminat-o in timpul zilei si le va imbunatati buna dispozitie.

In plus, cand cei mici dorm orele recomandate de specialisti, acestia vor invata mai bine, le va creste capacitatea de  memorare, relatiile sociale cu cei din jurul lor se vor imbunatatii vizibil, iar ei vor fi foarte veseli si primitori.

Copilul este intr-o continua crestere, se dezvolta rapid si trebuie sa abandoneze patutul pentru copii pentru a avea propriul pat, la fel ca si parintii lui.

In acest moment trebuie sa ne asiguram ca vom cumpara cea mai buna saltea care le va permite o buna odihna si care ii va ajuta sa recupereze energia eliminata in timpul zilei.

Dupa cum stiti, o saltea de buna calitate nu le va crea dureri de spate,musculare sau articulare.

Cand alegem salteaua trebuie sa tinem cont de doi factori importanti, varsta si constructia copilasului.

Chiar daca au aceeasi varsta, nu toti copiii sunt la fel.

De aceea, in functie de caracteristicile celui mic, vom alege o saltea rezistenta si mai mult sau mai putin tare/ferma.

Totodata, in timp ce copilul se dezvolta nevoile sale vor fi diferite, astfel schimbarea saltelei va fi necesara pentru fiecare etapa de crestere.

Va recomandam saltelele bio care sunt inovative si eficiente, cu proprietati anti-alergenice, anti-statice, cu stabilitate termica si care absorb excesul de umiditate.

Toate acestea vor servi pentru crearea unui mediu placut si odihnitor copilasului.

De asemenea, saltelele noastre au un strat igienic si impermeabil, sunt usor de curatat si prezinta suportexcelent pentru coloana vertebrala.

Trebuie specificat ca au la baza ultimele cercetari clinice in domeniu, asadar cel mic se va simti mereu confortabil si pregatit de somn.

Cum am spus si mai devreme, calitate si fermitatea saltelei sunt factori importanti in momentul alegerii.

Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la culorile si desenele pentru copii deoarece, de foarte multe ori, acestea ii conving ca saltelele lor sunt speciale si ii putem culca la ora potrivita. In plus, aceste desene fac din aceste produse un excelent cadou de botez sau pentru o zi de nastere, la fel ca si lenjeria de pat.

Pe site veti gasi o varietate de modele cu o combinatie perfecta intre calitate, fermitate si design special pentru prichindei.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.